Tim van der Wiel: De toekomst van social marketing

Media Thumbnail
00:00
00:00
1x
  • 0.5
  • 1
  • 1.25
  • 1.5
  • 1.75
  • 2
This is a podcast episode titled, Tim van der Wiel: De toekomst van social marketing. The summary for this episode is: <p>Snap je wat een algoritme doet met wat je denkt, doet en draagt? Wil je weten welke <em>skill </em>het belangrijkste is om in 2030 nog relevant te zijn in jouw werkveld? In deze aflevering duiken we met aanjager Tim van der Wiel, oprichter van GoSpooky en een <em>Forbes 30 Under 30</em> talent, in de wereld van digitale marketing.We hebben het over Tim's buitengewone reis van tienerondernemer tot invloedrijke kracht in de wereld van <em>advertising</em>, zijn visie op de impact van platforms zoals Roblox en TikTok en spatial computing. Ontdek hoe GoSpooky, met klanten als Amazon, Hema en Nike, traditionele marketingstrategieën uitdaagt en de toekomst van digitale engagement vormgeeft. We weten het zeker: na deze podcast kijk je met nieuwe ogen naar de digitale wereld.</p><p><br></p><p><strong>Inhoud:</strong></p><ul><li>Ondernemerschap op jonge leeftijd: Tim vertelt zijn twitterende tienerjaren en hoe dit leidde tot de start van GoSpooky.</li><li>Innovatie in marketing: Een discussie over hoe platforms zoals Roblox, Snapchat en TikTok de marketingwereld transformeren.</li><li>Vooruitblik op de toekomst: Ontdek Tim's visie op de toekomst van digitale engagement en de impact van spatial computing.</li><li>Persoonlijke groei: We hebben het over de vaardigheden die Tim belangrijk vind voor zijn teamleden en hoe zijn eigen persoonlijke leerstrategieën hem helpen om voorop te blijven lopen.</li></ul><p><strong>Aanbevolen lectuur en bronnen:</strong></p><ul><li><a href="https://www.gospooky.com/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">GoSpooky officiële website </a></li><li><a href="https://www.acquired.fm/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Podcastserie ‘Acquired’ </a></li></ul>

DESCRIPTION

Snap je wat een algoritme doet met wat je denkt, doet en draagt? Wil je weten welke skill het belangrijkste is om in 2030 nog relevant te zijn in jouw werkveld? In deze aflevering duiken we met aanjager Tim van der Wiel, oprichter van GoSpooky en een Forbes 30 Under 30 talent, in de wereld van digitale marketing.We hebben het over Tim's buitengewone reis van tienerondernemer tot invloedrijke kracht in de wereld van advertising, zijn visie op de impact van platforms zoals Roblox en TikTok en spatial computing. Ontdek hoe GoSpooky, met klanten als Amazon, Hema en Nike, traditionele marketingstrategieën uitdaagt en de toekomst van digitale engagement vormgeeft. We weten het zeker: na deze podcast kijk je met nieuwe ogen naar de digitale wereld.


Inhoud:

  • Ondernemerschap op jonge leeftijd: Tim vertelt zijn twitterende tienerjaren en hoe dit leidde tot de start van GoSpooky.
  • Innovatie in marketing: Een discussie over hoe platforms zoals Roblox, Snapchat en TikTok de marketingwereld transformeren.
  • Vooruitblik op de toekomst: Ontdek Tim's visie op de toekomst van digitale engagement en de impact van spatial computing.
  • Persoonlijke groei: We hebben het over de vaardigheden die Tim belangrijk vind voor zijn teamleden en hoe zijn eigen persoonlijke leerstrategieën hem helpen om voorop te blijven lopen.

Aanbevolen lectuur en bronnen:

Today's Host

Guest Thumbnail

Patrick Willer

|Innovator & Tech Philosopher
Guest Thumbnail

Bob Snoeren

|Solution Engineer Salesforce

Today's Guests

Guest Thumbnail

Tim van der Wiel

|Oprichter van GoSpooky