Angelique de Vries: Aanjager van vrouwelijk leiderschap

Media Thumbnail
00:00
00:00
1x
  • 0.5
  • 1
  • 1.25
  • 1.5
  • 1.75
  • 2
This is a podcast episode titled, Angelique de Vries: Aanjager van vrouwelijk leiderschap. The summary for this episode is: <p>Ben je geïnteresseerd in technologie, leiderschap en diversiteit? Vraag je je weleens af hoe het leven van een vrouwelijke leider in de wereld van informatietechnologie eruitziet? In deze aflevering van Aanjagers praten we met Angelique de Vries, president van EMEA bij Workday. Angelique deelt haar inzichten over de evolutie van technologie, de impact van AI op de wereld van werk en hoe diversiteit en innovatie centraal staan in haar leiderschapsstijl. Ze vertelt over haar indrukwekkende carrière in de tech-industrie, die begon bij grote namen zoals SAP en Salesforce, en over haar huidige rol bij Workday. Luister naar deze boeiende discussie over leiderschap, de toekomst van werk en de kracht van diversiteit.</p><p><br></p><h4>Onderwerpen in deze podcast:</h4><ul><li><strong>Nederlandse aanjager in de IT-industrie:</strong> Angelique de Vries heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, van SAP naar Salesforce en nu als president EMEA bij Workday. Wat drijft haar in deze industrie en waarom heeft ze ervoor gekozen om voor bedrijven als Salesforce en Workday aan de slag te gaan? </li><li><strong>Technologische innovaties:</strong> Angelique deelt haar perspectief op innovaties die de industrie hebben gevormd en vormen, van de introductie van de iPhone tot generatieve AI - en de impact die dit heeft op hoe bedrijven vandaag en in de toekomst omgaan met hun belangrijkste asset: people. </li><li><strong>Leiderschap en diversiteit:</strong> Als rolmodel voor diversiteit vertelt Angelique over haar werkende leven in een door mannen gedomineerde wereld. </li></ul><h4>Aanvullende informatie:</h4><ul><li><a href="https://www.linkedin.com/in/angeliquedevriess/?originalSubdomain=nl" rel="noopener noreferrer" target="_blank">LinkedIn profiel van Angelique de Vries</a></li><li><a href="https://chat.openai.com/c/www.workday.com/nl" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Website van Workday</a></li><li><a href="https://nl-nl.newsroom.workday.com/2022-09-21-Workday-benoemt-Angelique-de-Vries-tot-president-EMEA" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Persbericht "Workday benoemt Angelique de Vries tot president EMEA"</a></li><li><a href="https://www.ser.nl/nl/thema/topvrouwen/best-practices/uitgelicht/2021/angelique-de-vries" rel="noopener noreferrer" target="_blank">SER Topvrouwen - Column Angelique de Vries: "Niets doen met ongelijkwaardigheid is geen optie"</a></li></ul>

DESCRIPTION

Ben je geïnteresseerd in technologie, leiderschap en diversiteit? Vraag je je weleens af hoe het leven van een vrouwelijke leider in de wereld van informatietechnologie eruitziet? In deze aflevering van Aanjagers praten we met Angelique de Vries, president van EMEA bij Workday. Angelique deelt haar inzichten over de evolutie van technologie, de impact van AI op de wereld van werk en hoe diversiteit en innovatie centraal staan in haar leiderschapsstijl. Ze vertelt over haar indrukwekkende carrière in de tech-industrie, die begon bij grote namen zoals SAP en Salesforce, en over haar huidige rol bij Workday. Luister naar deze boeiende discussie over leiderschap, de toekomst van werk en de kracht van diversiteit.


Onderwerpen in deze podcast:

  • Nederlandse aanjager in de IT-industrie: Angelique de Vries heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, van SAP naar Salesforce en nu als president EMEA bij Workday. Wat drijft haar in deze industrie en waarom heeft ze ervoor gekozen om voor bedrijven als Salesforce en Workday aan de slag te gaan?
  • Technologische innovaties: Angelique deelt haar perspectief op innovaties die de industrie hebben gevormd en vormen, van de introductie van de iPhone tot generatieve AI - en de impact die dit heeft op hoe bedrijven vandaag en in de toekomst omgaan met hun belangrijkste asset: people.
  • Leiderschap en diversiteit: Als rolmodel voor diversiteit vertelt Angelique over haar werkende leven in een door mannen gedomineerde wereld.

Aanvullende informatie:

Today's Host

Guest Thumbnail

Patrick Willer

|Innovator & Tech Philosopher
Guest Thumbnail

Bob Snoeren

|Solution Engineer Salesforce

Today's Guests

Guest Thumbnail

Angelique de Vries

|President EMEA bij Workday